VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie, la Președinție

Un grup de reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie a mers la Președinție pentru a discuta despre procesul de integrare europeană. Funcționarii s-au întâlnit cu șefa statului, Maia Sandu.

„Autoritățile fac pași concreți pentru a construi o economie deschisă, liberă și digitală, pregătită pentru a fi integrată în piața UE. Șefa statului a precizat că prin reformele promovate, autoritățile caută să ofere mai multă libertate antreprenorilor, investitorilor și mai mult spațiu în care afacerile pot crește și se pot dezvolta. Asta va contribui la fortificarea încrederii între stat și mediul de afaceri, astfel încât împreună să poată dezvolta și mai multe soluții pentru consolidarea economiei Republicii Moldova”, se arată în comunicatul Președinției.

CCI este cea mai mare asociație de business din țara noastră, care adună peste o mie de membri, întreprinderi din diferite ramuri ale economiei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.