VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Procedurile de organizare și desfășurare a licitațiilor adresate doritorilor de a opera parcuri fotovoltaice și eoliene de capacități mari vor fi simplificate. Guvernul a aprobat modificări în acest sens.

– Patru sute de voluntari vor monitoriza examenele de absolvire a treptei gimnaziale în opt raioane din țară pentru a preveni frauda sau copiatul. Anunțul a fost făcut de ministrul educației, Dan Perciun.

Reducerea incidenței mai multor tipuri de cancer cu 10%, precum și a mortalității prin această maladie cu 7%. Sunt câteva dintre obiectivele Programul național de control al cancerului pentru anii 2016-2025.

– Comuna Stăuceni din municipiul Chișinău ar putea obține statut de oraș. Un proiect de lege în acest sens a fost avizat de către cabinetul de miniștri.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.