VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Recomandările SA Termoelectrica pentru gestionarii blocurilor locative, înainte de începerea sezonului de încălzire

Au mai rămas zile numărate până la începerea sezonului rece. În legătură cu aceasta, Termoelectrica S.A. face un apel către administratorii de bloc și gestionarii fondului locativ să asigure pregătirea pentru iarnă a sistemului ingineresc al blocurilor locative.

Principalele lucrări care necesită a fi executate sunt spălarea hidropneumatică și încercarea la presiune a sistemelor de încălzire. Ulterior, administratorii de bloc vor prezenta pașapoartele de pregătire a instalațiilor de termoficare la sediul teritorial al întreprinderii, în funcție de sectorul din care face parte.

Sediile teritoriale ale Termoelectrica S.A. :

  • Sect. Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);
  • Sect. Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);
  • Sect. Râșcani – bd. Moscova, 11A (022-442-365);
  • Sect. Botanica – str. Teilor 7/3;  (0-22-779-411)
  • Sect. Buiucani – str. I. Neculce 30 (022-751-529)

Lucrările respective sunt recomandate cu scopul de a evita problemele de ordin tehnic în aprovizionarea cu energie termică în perioada rece a anului.

Totodată, Termoelectrica S.A. recomandă administratorilor de bloc asigurarea măsurilor de eficiență energetică pentru evitarea pierderilor și risipei de energie termică, inclusiv în contextul crizei energetice.

Menționăm faptul că blocurile locative fără datorii față de furnizorul de energie termică, care au aplicat în cadrul Campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara” vor beneficia de  lucrările respective gratuit.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.