VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Recean, după presupusul ”atentat terorist” în Transnistria: R. Moldova este într-o situație stabilă de pace

”Republica Moldova este într-o situație stabilă de pace”. Declarația a fost făcută de premierul Dorin Recean, după ce așa-zisul minister al securității de la Tiraspol a anunțat astăzi, că a prevenit un atac terorist pus la cale Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU).

R. Moldova este într-o situație stabilă de pace. Biroul Reintegrare reușește să alinieze stânga Nistrului la obiectivul nostru de pace și stabilitate și nu există pericole de escaladare sau careva probleme în acea zonă. Guvernul are grijă să asigurăm securitatea, stabilitatea, pacea și să facă față provocărilor care sunt”, a declarat Recean.

Totodată, premierul a îndemnat instituțiile statului și cetățenii să-și continue munca și să aibă încredere în Guvern.

Eu încurajez toată lumea să lucreze, iar instituțiile publice deja au demonstrat că au capacitatea să prevină orice tentativă de destabilizare indiferent în care parte a R. Moldova este,” a conchis Recean.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.