VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cum comentează Biroul Politici de Reintegrare presupusul ”atentat terorist” în regiunea transnistreană

Așa-zisul minister al securității de la Tiraspol a anunțat astăzi, că a prevenit un atac terorist pus la cale Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), de cealaltă parte, autoritățile de la Chișinău precizează că investighează cazul și îndeamnă populația să se informeze din sursele oficiale ale R. Moldova.

Potrivit autorităților din partea stângă a Nistrului mai mulți funcționari transnistreni urmau să fie ”lichidați”.

Totodată, așa-numitul minister al securității subliniază că suspecții au fost reținuți și depun mărturii.

MGB-ul de la Tiraspol mai anunță că din cauza acțiunii teroriste, ar fi fost zeci de victime civile.

Presa din Transnistria scrie că urma să fie aruncat în aer un automobil „Land Rover”, în care erau 8 kg de hexogen, o puternică explozibilă, dar și piulițe pentru a spori efectul etc.

Procurorul din regiune, Anatolii Gurețki, afirmă că atentatul terorist urma să fie organizat în centrul orașului Tiraspol.

Într-o reacție pe pagina oficială de Facebook, Biroul Politici de Reintegrare menționează că autoritățile naționale competente investighează informația.

”Facem apel ca să vă informați din surse oficiale ale țării noastre”, a îndemnat instituția.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.