VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Recean critică judecătorii care au anulat decizia CSE privind scoaterea Partidului „Șansă” din scrutinul local

Premierul Dorin Recean a criticat decizia de ieri a Curții de Apel Chișinău prin care a fost anulată decizia Comisiei Situații Excepționale prin care Partidul „Șansă” a fost scos din cursa electorală cu doar două zile înainte de scrutinul local din 5 noiembrie. La începutul ședinței de azi a Guvernului, șeful executivului, indirect, i-a luat la rost pe magistrații care au emis hotărârea.

„Să reținem: Palanciuc Ecaterina, Negru Veronica și Dudca Ina, acest complet de judecată de la Curtea de Apel a decis să anuleze decizia CSE prin care a fost curmată o grupare criminală. Aceste grupări criminale au fost finanțate și susținute pe față de Kremlin. Noi trebuie să înțelegem că se creează această impresie că acest grup criminal poate să vină în Republica Moldova să facă orice își dorește se creează așa o situație să facă orice își dorește, să corupă alegătorii, să corupă alegătorii, săși bată joc de oameni, iar statul să nu aibă dreptul să intervină, să nu aibă dreptul să aplice instrumentele care sunt necesare pentru ca această activitate criminală să fie stopată. Statul va interveni de fiecare dată când securitatea națională va fi amenințată”, a declarat Dorin Recean.

Amintim, ieri, Curtea de Apel Chișinău a anulat hotărârea CSE, adoptată în 3 noiembrie, cu două zile înainte de alegeri, prin care toți candidații Partidului „Șansă” au fost excluși din scrutin. Guvernul a anunțat deja că va contesta decizia la Curtea Supremă de Justiție.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.