VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Percheziții la Ștefan Vodă: doi moldoveni bănuiți de organizarea migrației ilegale, reținuți

Polițiștii au descins cu percheziții la domiciliile a doi suspecți din raionul Ștefan Vodă, bănuiți de organizarea migrației ilegale. În rezultat a fost ridicat vehiculul utilizat pentru transportarea unor cetățeni indieni, iar cei doi suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore.

Potrivit Poliției de Frontieră, la data de 17 noiembrie, polițiștii de frontieră au depistat în zona localităților „Ungheni – Ungheni-Prut” cinci cetățeni indieni, cu vârste cuprinse între 19-35 ani, fără documente de identitate. Ca urmare a declarațiilor și cercetărilor ulterioare, a fost stabilit că străinii sunt implicați într-un plan de migrație ilegală. Aceștia ar fi plătit unor persoane sume între 4000 și 7000 de euro fiecare, pentru a le facilita trecerea frontierei de stat.

Potrivit oamenilor legii, una dintre persoanele reținute nu este la prima abatere de la lege, anterior a fost condamnată în una dintre țările europene, în cazuri similare.

În prezent, polițiștii de frontieră desfășoară în continuare investigații pentru elucidarea tuturor circumstanțelor pe caz, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.