VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Reacția prim-ministrei, după ce resturi de rachetă au căzut pe teritoriul R. Moldova: „Îmi exprim indignarea profundă”

Prim-ministra R. Moldova, Natalia Gavrilița, a venit cu o reacție după ce resturi de rachetă au căzut pe teritoriul R. Moldova. Șefa Executivului și-a exprimat „indignarea în legătură cu noul atac masiv asupra Ucrainei”.

„Nu există justificare politică, istorică și cu atât mai mult morală pentru uciderea civililor și atacarea infrastructurii care asigură supraviețuirea populației.

Îmi exprim indignarea profundă în legătură cu noul atac masiv asupra Ucrainei. Exprim susținerea mea pentru poporul eroic ucrainean și sprijinul nostru pentru victimele atacurilor barbare ale Rusiei”, se menționează în mesajul postat de prim-ministra Gavrilița.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță că urmare a bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrulă a poliției de frontieră a descoperit, în această după amiază, în zona sectorului de frontieră Larga, Briceni, resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei.

FOTO/ Resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei, descoperite în sectorul de frontieră Larga

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, acesta este cel de-al 3 caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamentele asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.