VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Luptătorul de taekwondo Serghei Uscov a acces la Jocurile Europene de la Cracovia

Luptătorul de taekwondo, Serghei Uscov s-a calificat la Jocurile Europene de la Cracovia, programate în perioada 21 iunie – 2 iulie 2023. El are 23 de ani și concurează în categoria de greutate 58 kg.

Serghei Uscov este premiant la mai multe turnee internaționale, dar și la Campionatul European.
Alți luptători de taekwondo din Republica Moldova ar putea obține un bilet la Cracovia la turneul de calificare din România.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.