VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reacția Moscovei după ce un diplomat rus a fost declarat persoană non grata în R. Moldova

Ministerul Afacerilor Externe din Rusia a venit cu o reacție după ce MAEIE a anunțat că un diplomat rus a fost declarat persoană non grata în Republica Moldova.

„Rusia va da un răspuns adecvat”, au declarat surse din cadrul MAE rus pentru tass.ru.

Amintim că un reprezentant al Federației Ruse la Chișinău a fost declarat persoană non grata și obligat să părăsească teritoriul Republicii Moldova.

În conformitate cu prevederile Convenţiei de la Viena privind relaţiile diplomatice (1961), Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că a decis declararea drept persoană non grata pe teritoriul țării noastre a unui reprezentant al Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, acesta fiind obligat să părăsească teritoriul Republicii Moldova”, a anunțat MAEIE.

Totodată, instituția subliniază că în după-amiaza zilei de astăzi la sediul MAEIE a fost convocat ambasadorului Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.