VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 31.10.2022

Bun găsit la Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan!

Iată titlurile principale ale ediției:

– O rachetă rusească, doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean, a căzut, în această dimineață, în extremitatea de nord a localității Naslavcea din Republica Moldova, aflată la granița cu Ucraina.

Propaganda rusă a luat amploare, în special de la invazia armatei lui Putin În Ucraina. Câmpul informațional a devenit intoxicat de fake-news-eri, nu doar în mass media, dar și pe rețelele sociale.

– Ministerul Culturii de la Moscova organizează o sărbătoare militară pentrui copii. În cadrul festivalului, micuții cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani vor arunca „grenade de jucărie” în „tancuri” și se vor ascunde de „explozii”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.