VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Precizările ANP, după ce o angajată din cadrul Penitenciarului Pruncul a fost reținută pentru șantaj

Administrația Națională a Penitenciarelor a venit cu precizări, după ce o angajată din cadrul Penitenciarului „Pruncul” și concubinul acesteia au fost reținuți pentru șantajarea unui om de afaceri din Ialoveni.

Într-o declarație remisă presei, ANP precizează că femeia a fost angajată a Penitenciarului nr. 9 din anul 2018, având funcția de santinelă a serviciului pază și escortă.

Din luna decembrie 2021 și până în prezent, aceasta nu se află în exercițiul funcției de angajat al sistemului administrației penitenciare, fiind în concediu parțial plătit pentru îngrijirea copilului, până la vârsta de trei ani. Administrația Națională a Penitenciarelor va urmări derularea procesului penal inițiat, pentru a acționa în conformitate cu legea, atunci când se va împlini termenul de revenire a persoanei suspectate din concediu pentru îngrijirea copilului”, precizează ANP.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.