VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Un om de afaceri din Ialoveni, șantajat: Angajata unui penitenciar și concubinul acesteia, reținuți

Angajata unui penitenciar și concubinul acesteia au fost reținuți de oamenii legii pentru șantajarea unui om de afaceri din Ialoveni, iar o altă femeie este cercetată ca și complice.

Potrivit Poliției, începând din august 2023, cei trei l-au amenințat pe bărbat că dacă nu le transferă suma de 5.000 euro, ar fi urmat publicarea pe rețelele de socializare a unor înregistrări video în care cele două femei ar fi fost violate de către acesta. Așa cum bănuiții nu renunțau la amenințarea cu răspândirea acestor informații false, victima i-a denunțat autorităților.

Potrivit probelor, aceștia îi abordau și pe alți oameni de afaceri, cu folosirea aceleași scheme infracționale. În context, oamenii legii îndeamnă potențialele victime, să depună plângeri la autorități.

Reținerea concubinilor a avut loc la revenirea lor din Italia, de unde îl șantajau telefonic pe bărbat, după ce concubina venise în vizită la partener.

Cei trei au vârste de 29, 34 și 40 de ani, iar pe bărbatul șantajat îl cunoșteau în virtutea faptului că sunt din același sat și are activitate economică cu venit sporit.

Cea de-a doua femeie este cercetată în libertate, așa cum cooperează cu oamenii legii.

Menționăm, bănuita reținută este angajata unui penitenciar de la Pruncul, Chișinău, iar temporar își are suspendate raporturile de serviciu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.