VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Război în Ucraina, ziua 592. Joe Biden își propune ”un pachet mare” de asistență pentru Ucraina de 100 mld. de dolari

Președintele  american Joe Biden vrea să ceară Congresului SUA cea mai mare sumă de ajutor pentru Ucraina de până acum, care ar putea ajunge până la 100 de miliarde de dolari, transmite The Telegraph.

Biden speră că un pachet de tipul „unul și gata” îi va permite să ocolească impasul în care se află cu republicanii din Congres și să deblocheze suficient ajutor pentru Ucraina cât să fie de ajuns până la alegerile prezidențiale din 2024.

”Ideea ”marelui pachet” este susținută cu fermitate de multe persoane din cadrul administrației. Susținătorii Ucrainei doresc ca acesta să fie un proiect de lege mare și unic, iar apoi să nu fie nevoiți să se ocupe de el până după următoarele alegeri”, a declarat un oficial pentru The Telegraph.

Între timp, noaptea trecută, cel puțin 12 persoane au fost rănite, printre care o femeie de 27 de ani și bebelușul ei de 9 luni, într-un atac rusesc asupra regiunii Herson din sudul Ucrainei. Anunțul a fost făcut de guvernatorul regiunii, Oleksandr Prokudin.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.