VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

R. Moldova va obține un împrumut în valoare de 40 de milioane de euro și un grant în valoare de 1,2 milioane de euro pentru modernizarea domeniului forestier

Agenția Franceză pentru Dezvoltare va oferi suport Republicii Moldova pentru reformarea și modernizarea domeniului forestier, în conformitate cu reglementările și acquis-ul Uniunii Europene. Parlamentul a ratificat, în ședința plenară de astăzi, un acord de facilitate de credit care prevede acest lucru.

Astfel, în perioada 2024-2025, Republica Moldova ca beneficia de un împrumut în valoare de 40 de milioane de euro, acordat în două tranșe. De asemenea, țara noastră va primi și un grant de 1,2 milioane de euro. Împrumutul este acordat Republicii Moldova pentru 15 ani, cu o perioadă de grație de 5 ani.  

Acordul de facilitate de credit dintre Republica Moldova și Agenția Franceză pentru Dezvoltare a fost semnat la Paris la 7 martie 2024.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.