VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– „Aeroportul Internațional Chișinău” a fost inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate. Amendamentul care presupune acest lucru a fost adoptat în a doua lectură de 55 de deputați.

– Parlamentul a adoptat inițiativa legislativă, ce prevede modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova în vederea atribuirii comunei Stăuceni a statutului de oraș.

Disciplinele școlare existente vor fi integrate cu noi discipline. Modificările se găsesc în conceptul noului curriculum național, prezentat de Ministerul Educației și Cercetării.

– Grădina Botanică din Chișinău va găzdui, în perioada 17-19 mai, cea de a doua ediție a Festivalului Tradițiilor Românești, eveniment organizat de Guvernul României, prin Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.