VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Putin, replică dură pentru Occident: Noi tot dispunem de armament care poate lovi ținte pe teritoriul lor

Liderul de la Kremlin a venit cu o replică dură pentru Occident în contextul recentelor afirmații, la nivel european, privind o posibilă trimitere a contingentelor statelor UE pe teritoriul Ucrainei. „Noi știm soarta celor care și-au îndreptat contingentele pe teritoriul țării. Doar că de această dată, riposta va fi mai dură”.

„Occidentul a provocat conflictul în Ucraina, în Orientul Mijlociu și în alte regiuni ale lumii. Acum vedem că fără nicio remușcare anunță că Rusia se pregătește, chipurile, să atace Europa. Îndrugă niște prostii. Între timp, își aleg deja țintele pentru a efectua lovituri asupra teritoriului nostru. Au vorbit despre trimiterea în Ucraina a contingentelor NATO. Noi însă ținem minte soarta celor care și-au îndreptat contingentele pe teritoriul țării, însă acum consecințele vor fi mult mai tragice. Până la urmă ei trebuie să știe că noi tot dispunem de armament cu care putem lovi ținte pe teritoriul lor”, a declarat în această amiază președintele rus în cadrul discursului său anual în fața Adunării Federale.

Acest discurs are loc cu două săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale din 15-17 martie, la care, Putin, conform sondajelor interne și externe, va fi reales pentru un nou mandat de şase ani. 

În fiecare an, preşedintele Federaţiei Ruse se adresează Adunării Federale cu un discurs în care rezumă rezultatele şi stabileşte orientările strategice pentru viitor. Pe lângă membrii Dumei de Stat şi ai Consiliului Federaţiei, la discurs participă, de obicei, patriarhul Rusiei, lideri regionali, membri ai guvernului, ai Comisiei Electorale Centrale, ai justiţiei, reprezentanţi ai marilor confesiuni, ai companiilor de stat şi jurnalişti. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.