VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean și Mihai Popșoi vor participa la Forumul Diplomației din Antalya

Prim-ministrul Dorin Recean și ministrul afacerilor externe Mihai Popșoi vor participa în perioada 1-2 martie la Forumul Diplomației din Antalya, Turcia. La eveniment, vor fi prezenți șefi de state și de guverne, miniștri, experți, care vor aborda subiecte de actualitate de pe agenda regională și internațională.

În marja forumului,vicepremierul Mihai Popșoi va avea întrevederi cu omologii săi din Turcia, Ungaria, Muntenegru, Serbia, Luxemburg, Elveția, Marea Britanie, Slovacia, Egipt, Azerbaijan, Kazahstan.

„În cadrul întâlnirilor vom discuta despre consolidarea cooperării bilaterale dintre țările noastre. Totodată, voi participa în calitate de vorbitor la panelul despre provocările privind securitatea alimentară globală. Forumul Diplomatic din Antalya se află la cea de-a treia ediție”, a precizat Mihai Popșoi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, Dorin Recean va participa la Forumul Diplomației din Antalya la invitația președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan.

„Scopul este de a comunicat obiectivele de țară ale Republicii Moldova, de a dinamiza relațiile bilaterale, în special pe filiera economică și investițională pentru a atrage noi oportunități de investiție”, a precizat Daniel Vodă în timpul conferinței de presă din 28 februarie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.