VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Putin a primit cadou, de ziua lui, un tractor de la Lukaşenko. Liderul rus a primit şi pepeni de la liderul din Tadjikistan

Preşedintele rus Vladimir Putin, care a împlinit vineri 70 de ani, a primit cadou un tractor de la şeful statului diin Belarus, Aleksandr Lukaşenko.

Lukaşenko a confirmat vestea în timp ce a vizitat oraşul natal al aliatului său puternic, Sankt Petersburg, pentru discuţii.

Confruntat cu contraatacuri ucrainene de succes, Vladimir Putin a făcut aluzie la probleme săptămâna aceasta, descriind situaţia din regiunile pe care le-a anexat recent drept „răzvrătitoare”.

Însă, vineri, aliaţii săi i-au adus laude şi cadouri omului care a condus Rusia, fie ca preşedinte sau ca prim-ministru, de mai bine de două decenii.

Putin a primit şi pepeni de la preşedintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon.

Alături de daruri au venit laudele aduse lui Putin pentru „transformarea imaginii Rusiei, consolidarea suveranităţii şi a capacităţii sale de apărare şi protejarea intereselor sale naţionale”, în cuvintele şefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill.

„Patriotul numărul unu din lume” a spus Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei susţinut de Moscova.

Confruntându-se cu o izolare internaţională similară, liderul nord-coreean Kim Jong-un l-a felicitat pe şeful de la Kremlin pentru „zdrobirea provocărilor şi ameninţărilor Statelor Unite”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.