VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Peste 350 de litri de alcool, găsiți de oamenii legii într-un depozit din Capitală

Angajații Direcției investigații nord a Inspectoratului național de investigații (INI) al Inspectoratului General al Poliției (IGP) anunță că au deconspirat activitatea unei grupări organizate care se ocupa cu vânzarea produselor alcoolice și de tutungerie pe teritoriul țării, fără acte de proveniență.

Potrivit poliției, doi bărbați de 44 și 50 de ani au inițiat o afacere de comercializare ilegală a țigărilor și alcoolului contrafăcut.

În urma perchezițiilor la domiciliile suspecților a fost depistată și ridicată o cantitate de peste 355 de litri de alcool și 13 032 de pachete cu țigări, fără acte ce ar dovedi originea și proveniența lor. Valoarea mărfii ridicate se estimează la peste 400 000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și identificarea altor persoane implicate în această activitate ilegală.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.