VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

PSRM denunță tentative de corupere în rândul partidului: ”Pețitorii” și patronii lor vin cu oferte

Unii reprezentanți ai PSRM din structurile autorităților publice locale sunt curtați pentru a părăsi rândurile partidului. Despre aceasta anunță formațiunea într-un comunicat remis presei.

În ultimele zile, primim tot mai multe semnale și informații despre faptul că unii reprezentanți ai PSRM în structurile autorităților publice locale sunt curtați pentru a părăsi rândurile partidului. Sunt utilizate diverse metode de convingere, scopul cărora constă în a determina oamenii să-și declare public retragerea din partid”, se arată în comunicat.

În acest sens Partidul Socialiștilor declară că se opune ferm și consecvent ”traseismului politic” și condamnă încercările de a exercita presiuni asupra primarilor și consilierilor din PSRM.

Totodată, PSRM notează că are încredere deplină în colegii săi din teritorii.

Informăm opinia publică, dar și "pețitorii" ce vin cu oferte, precum și patronii lor, că le cunoaștem atât "argumentele", cât și planurile de a organiza un spectacol mediatic.

Partidul Socialiștilor are încredere deplină în colegii săi din teritorii, din fiecare raion al țării și își exprimă recunoștința pentru faptul că nu cedează provocărilor.

Totodată, atenționăm provocatorii și forțele politice din spatele lor că orice încercare de a stimula așa-numita "criză de imagine a PSRM" prin tentative directe de corupere va fi tratată conform legislației de către organele de resort.

Pentru voturi și mandate trebuie de luptat în cadrul alegerilor. Iar voința poporului trebuie respectată, atât de aleșii poporului, cât și de cei care aspiră la rezultate politice”, se mai arată în comunicatul remis.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.