VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Proteste în Găgăuzia în contextul vizitei neanunțate a Maiei Sandu. Exponenții condamnatului Șor zădărnicesc evenimentul

Un grup de persoane, susținut de fugarul  Ilan Șor, în frunte cu adjunctul șefului executivului de la Comrat, Ilia Uzun, au încercat să zădărnicească vizita șefei statului, Maia Sandu, Găgăuzia.

În fața Universității de Stat din Comrat, acolo unde șefa statului are o întrevedere cu aleșii locali din Găgăuzia, au fost aduse zeci de persoane, care au încercat să pătrundă în instituția de învățământ, transmite Ziarul Național.

Potrivit unor imagini postate pe Telegram și distribuite de parlamentarul socialist Bogdat Țîrdea, cei prezenți scandează împotriva președintei, iar la un moment dat au încercat să rupă cordonul format din forțele de ordine, pentru a pătrunde în incinta universității.

Manifestanții aduși în fața universității i-au cerut Maiei Sandu să părăsească Găgăuzia.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.