VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Proteste în Capitală. Gavrilița către ministra Afacerilor Interne: Poliția să nu se sfiască să aplice legea

Premierul Natalia Gavrilița a comentat în cadru ședinței Guvernului protestele care se desfășoară de mai multe zile în Capitală.

Totdată, Gavrilița a făcut apel la ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, ca poliția să aplice legea atunci când protestatarii încalcă ordinea publică.

”Așa cum am promis, noi nu îngrădim dreptul la proteste atât timp cât nu există riscuri de securitate. D-na ministru, atunci când sunt încălcări de ordine publică, poliția să nu se sfiască să aplice legea. Atunci când legea este de partea lor, să fie aplicată în mod hotărât”, a declarat Natalia Gavrilița.

Amintim că sute de membri și simpatizanți ai Partidului Șor au protestat pentru a treia duminică consecutiv în Capitală. Mulțimea a cerut demisia guvernării PAS, dar și a președintei țării, Maia Sandu.

Totodată, protestatarii au instalat noi corturi în preajma Președinției.

Sursa video: Telegram/Index

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.