VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Profesorii din Capitală nu și-au primit salariile pentru noiembrie: Noi precizări de la Ministerul Finanțelor

Ministerul Finanțelor a venit cu noi precizări privind întârzierile de plată la salariile profesorilor din municipiului Chișinău.

Într-un comunicat remis presei, instituția subliniază că în perioada 1 – 15 decembrie 2022, Ministerul Finanțelor a asigurat finanțarea transferurilor cu destinație specială în domeniul educației (salarii, compensații, servicii comunale), pentru documentele de plată încărcate în sistem de către municipiul Chișinău până la data de 12 decembrie curent, în sumă totală de 149,7 mil. lei.

Pentru toate documentele de plată prezentate până la data de 16 decembrie curent, plățile au fost executate de către Ministerul Finanțelor astăzi, 19 decembrie, în sumă totală de 178,5 mil lei. Ministerul Finanțelor a asigurat onorarea angajamentelor de plată față de mun. Chișinău. Toate plățile sunt efectuate în baza documentelor de plată prezentate Ministerului”, mai subliniază instituția.

Amintim că la 14 decembrie edilul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că angajații din instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău nu și-au primit salariile pentru luna noiembrie. Edilul a scris într-o postare pe o rețea de socializare a notat că vinovat de situația creată s-ar face Ministerul Finanțelor.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.