VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șapte tipuri de produsele agricole moldovenești vor putea fi exportate fără taxe în Marea Britanie

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a eliminat toate taxele de import și contingentele tarifare pentru șapte produse agricole originare din Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Ambasadei Marii Britanii la Chișinău.

Facilitățile vor fi valabile pentru o perioadă inițială de 12 luni și se vor aplica în cazul exporturilor de produse precum roșii, usturoi, struguri de masă, mere, prune, suc de struguri și cireșe.

„Acordul semnat în luna mai de către Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Steven Fisher, și secretarul de stat al Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării al Republicii Moldova, Vadim Gumene, intră în vigoare astăzi pentru o perioadă inițială de 12 luni. Acest lucru va oferi întreprinderilor moldovenești mai multe oportunități pentru a-și spori exporturile de produse precum roșii, usturoi, struguri de masă, mere, prune, suc de struguri și cireșe”, a precizat Ambasada britanică  pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.