VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă victorie pentru Moldova! Marin Robu a devenit campion european Under 23

Halterofilul Marin Robu a devenit campion european Under 23. Anunțul a fost făcut de Comitetul Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Sportivul din Nisporeni a cucerit alte două medalii de aur în categoria de greutate 89 kg, la stilurile smuls și aruncat, cu rezultatele 170 kg, respectiv 203 kg.

Sportivul este discipol al antrenorilor Sergiu Crețu și regretatului Grigore Brașoveanu. 

Menționăm că este a doua medalie de aur pentru Republica Moldova la acest campionat.  

Evenimentul se desfășoară în perioada 26 iulie – 3 august, la București, România.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.