VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Procurorii îl cheamă din nou pe Gheorghe Petic în judecată: Domnule Robu, liniștiți-vă cățeii!

Fotul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, a fost chemat din nou de procurori în judecată într-un dosar în care fusese achitat de Curtea de Apel Cahul. Despre aceasta anunțat Petic pe o rețea de socializare.

”Mizerabililor, de ce încercați să duceți prin falsuri Curtea Supremă de Justiție în eroare, doar voi pretindeți că sunteți justiția? Băieții aceștia de la Procuratură fumează, pe bune fumează ceva tare. Credeam că s-au liniștit , dar nu vor, nu vor și gata. Instanța de fond Taraclia m-a achitat că la carte. Curtea de Apel Cahul m-a achitat și mai frumos de cât ca la carte. Nu se liniștesc, hai să atacăm la Curtea Supremă de Justiție. Voi ați găsit miliardul furat, spălătoria de bani, frauda bancară, dosarul Bahamas, autorii schemelor și v-am rămas doar eu, huliganul de mine?”, a menționat Petic.

Totodată, fostul polițist de frontieră a făcut un apel către procurorul general interimar, Dumitru Robu.

”Domnule procuror general, Dumitru Robu, liniștiți-vă cățeii, da, da, pe bune cățeii, pe mine nimic nu mă mai doare. Cu cât mai mult va umflați în pene domnilor procurori, cu atât Republica Moldova îmi va plăti prejudiciu mai mult. Și da, eu nu am practică de procuror, dar am citit argumentele lor și mi s-a făcut rușine… Domnilor, sunteți o rușine a justiției pentru că avem așa Procuratură. Ne batem și la Curtea Supremă de Justiție, încep iar a mă umple de adrenalină”, a mai scris Petic.

Citește și: Gheorghe Petic, achitat şi în cel de al doilea dosar: Cere scuze publice

Menționăm că fostul poliţist de frontieră din Ungheni, Gheorghe Petic, a fost achitat la data de 22 august în el de al doilea dosar în care era acuzat de huliganism agravant. 

Amintim că Gheorghe Petic a fost reținut la 12 octombrie 2018, după ce la Centrul Unic 112 a sunat o locuitoare a orașului Ungheni, care a reclamat că a fost agresată fizic și apoi violată în propriul apartament. La 20 martie 2019, Petic a fost condamnat cu executare.  

Totodată, instanța i-a aplicat fostului polițist o amendă de 30.000 de lei pentru violare de domiciliu, deoarece ar fi pătruns forțat în locuința victimei. Petic a fost achitat toamna trecută, după ce procurorii şi-au retras acuzaţiile.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.