VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ceban precizează: Pensionarii vor călători în continuare gratuit în troleibuzele și autobuzele din Capitală

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a venit cu precizări, după ce în spațiul public au apărut informații că de la 1 ianuarie 2023 pensionarii vor achita tichetele de călătorie cu transportul public.

Într-o postare pe o rețea de socializare, edilul subliniază că aceste informații reprezintă un fals.

”Pensionarii vor călători în continuare gratuit în troleibuze și autobuze, iar informațiile că din octombrie 2022 sau din ianuarie 2023, aceste categorii de persoane vor achita tichetele reprezintă o minciună crasă inventată în laboratoarele guvernării.

Vin cu aceste precizări, după ce în aceste zile am fost abordat de mulți pensionari, care spun că au auzit din ”baba-presă” că din 1 ianuarie 2023 vor achita pentru călătoriile în transportul public.

Este o minciună. Repet, pensionarii în continuare vor călători gratuit. Primăria Capitalei nu-și propune în niciun fel să modifice procedura de plată.

Nu știu ce urmărește guvernarea și cum ar putea influența acest proces?

Dar, repet, aceste minciuni și altele au un scop clar – denigrarea mea, a echipei și Primăriei Chișinău”, a scris Ceban.

Primăria municipiul Chișinău a anunțat că din 1 iulie prețul unui bilet de călătorie cu transportul public prin municipiu va costa 6 lei. Totodată, autoritățile municipale au specificat că mai multe categorii de persoane vor beneficia de călătorii gratuite. Este vorba despre copii până la vârsta de 7 ani, elevi din clasele I-IV, pensionari, aleși locali etc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.