VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Procedurile de aplicare la programele de suport antreprenorial, simplificate

Organizaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) a anunţat astăzi că, începând cu 15 august, vor fi simplificate procedurile de aplicare la programele de suport antreprenorial. Antreprenorii vor putea depune online formularele de aplicare și vor fi scutiți de prezentarea mai multor acte.

Potrivit ODA, de astăzi în dosarul de aplicare nu mai este necesar de prezentat Extrasul din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al Întreprinzătorilor Individuali; Certificatul eliberat de bancă cu privire la contul bancar; Declarația cu privire la lipsa restanțelor față de Bugetul Public Național; Copia situațiilor financiare anuale pentru ultima perioadă fiscală prezentate la Biroul Național de Statistică; Actele ce confirmă dreptul de proprietate sau folosință: Extrasul din Registrul bunurilor imobile; Contractul de vânzare-cumpărare și altele; Copiile actelor de identitate ale solicitanților/administratorilor și fondatorilor.

ODA oferă un spectru larg de programe de suport antreprenorial și asistență calitativă la pregătirea proiectelor investiționale pentru a contribui la dezvoltarea sustenabilă a afacerilor și la buna funcționare a mediului antreprenorial din Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.