VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alertele cu bombă de la CSJ, Aeroportul Internațional Chișinău și alte opt locații din Capitală, false

Oamenii legii anunță că alertele cu bombă de la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), Aeroportul Internațional Chișinău și alte opt locații din capitală de luni, 15 august, s-au dovedit a fi false.

„Toate informațiile despre alertele cu explozive s-au dovedit a fi false”, anunță reprezentanții poliției.

În această dimineață, polițiștii au fost sesizați despre amplasarea unui obiect explozibil în sediul Curții Supreme de Justiție, în clădirea Aeroportului Internațional Chișinău și alte opt locații din capitală.

O alertă falsă cu bombă costă bugetul de stat cel puțin 30.000 de lei, însă cheltuielile pot ajunge și la 100 mii. Codul Penal prevede amendă până la 42.500 de lei, 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la 2 ani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.