VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Procedură de radiere a gospodăriilor țărănești inactive, simplificată

Procedura de radiere a gospodăriilor țărănești inactive din Registrul gospodăriilor țărănești (de fermier) și din Registrul fiscal de stat va fi simplificată. Parlamentul a aprobat, joi, 11 mai în cea de-a doua lectură, un proiect de lege pentru completarea Codului fiscal.

Potrivit modificărilor propuse, suma neachitată a obligației fiscale în cuantum de până la 100 de lei nu va fi considerată restanță la bugetul de stat și nu va fi un impediment pentru radierea gospodăriilor țărănești inactive.

Inițiativa legislativă aparține unui grup de deputați ai Fracțiunii parlamentare PAS, membri ai Comisiei agricultură și industrie alimentară.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.