VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atac armat la o uzină Mercedes din sudul Germaniei. Două persoane au murit

Atac armat la o uzină Mercedes din sudul Germaniei. Două persoane au murit, iar principalul suspect a fost reținut, transmite Sky News.

Atacul a avut loc la o uzină din Sindelfingen, la 15 km sud de Stuttgart, unde sunt produse în special modelele S-Class ale Mercedes. Inițial, polițiștii au transmis că o persoană a murit și una a fost grav rănită, dar ulterior, Mercedes a anunțat că sunt două persoane decedate.

Principalul suspect a fost reținut, iar poliția precizează că face în continuare cercetări pentru a se asigura că nu mai există niciun pericol: În prezent, există o operațiune a poliției în incinta uzinei. Aparent, nu mai există niciun pericol angajații din uzină și pentru populație”. 

Și Mercedes a mai adăugat că “Suntem în contact cu autoritățile și încercăm să clarificăm ce s-a întâmplat. Siguranța angajaților este pe primul loc”. Nu este clar motivul atacului și nici dacă victimele erau angajate la uzina respectivă.

Ieri, directorii Volkswagen și Porsche au fost “atacați cu prăjituri” de activiștii de mediu și de cei pentru drepturile omului, care au perturbat astfel Adunarea Generală a Acționarilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.