VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Prioritățile PSDE, anunțate de candidatul formațiunii în Capitală, Vadim Brânzaniuc

Candidatul Partidului Social Democrat European la funcția de primar al Chișinăului, Vadim Brînzaniuc, și-a început campanie electorală prin anunțarea unor priorități din domeniul educației. Fostul funcționar a vorbit, într-o intervenție pe o rețea online, despre faptul că în următorii patru ani va crea un proiect de infrastructură pentru reabilitarea tuturor școlilor și grădinițelor din oraș.

„În ultimii 20 de ani în Chișinău nu s-a construit nicio școală și nicio grădiniță, situație destul de gravă. Pe lângă lipsa locurilor din instituțiile de învățământ, mai avem o problemă – multe dintre ele sunt vechi și avariate. (…) Vă asigur că în decurs de patru ani vom reabilita toate școlile și grădinițele din Chișinău. Pentru a efectua aceste investiții, în primul rând vom crește substanțial alocările din bugetul municipal, în al doilea rând vom atrage surse financiare nerambursabile de la partenerii noștri din România. Acesta e angajamentul nostru”, a declarat Vadim Brânzaniuc.

Vadim Brînzaniuc a activat în Primăria Capitalei pe când instituția era condusă de Dorin Chirtoacă. Mai mulți ani a fost șef al Direcției relații publice a Primăriei. În 2019, pe când primar interimar era Ruslan Codreanu, Vadim Brînzaniuc a fost numit pretor ale sectorului Buiucani, funcție pe care a exercitat-o până în martie 2022.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.