VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ceban, suspendat din funcție pe perioada campaniei electorale: Mai mare prostie nu am văzut

Edilul Capitalei, Ion Ceban, se arată indignat de faptul că în perioada electorală trebuie să fie suspendat din funcție.

Într-o postare pe o rețea de socializare, acesta declară că „mai mare prostie nu a văzut”.

Mai mare prostie ca mandatul unui primar în funcție să fie suspendat pe perioada electorală, nu am mai văzut. Reiese că un primar nu are un mandat de 4 ani, dar de 3 ani și 11 luni. Nicăieri în țările europene nu se întâmplă astfel ca mandatul unui primar în funcție să fie suspendat pe această perioadă. Colegii vor continua să-și exercite activitatea iar orașul va continua să prospere”, a scris Ceban.

Reamintim că Ion Ceban, care candidează pentru un nou mandat de primar al capitalei, a fost înregistrat ieri, în cursa electorală. Liderul Partidului Mișcarea Alternativa Națională urmează să fie pe locul 16 în buletinul de vot.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.