VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Andrei Spînu: Toți cei care spun că pot face viața mai bună în satele noastre fără integrare europeană sunt niște mincinoși

„Toți cei care spun că pot face viața mai bună în satele noastre fără integrare europeană sunt niște mincinoși”. De această opinie este ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

În cadrul emisiunii Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei oficialul a subliniat că fără susținerea Uniunii Europene R. Moldova nu se va putea dezvolta.

Acum suntem în prag de alegeri, de începere a campaniei electorale pentru locale și eu repet același mesaj: toți cei care spun că pot face viața mai bună în satele noastre fără integrare europeană sunt niște mincinoși, nu va fi posibil, va fi posibil foarte-foarte lent, iaca așa, cu resursele pe care le avem la nivel de buget, care nu sunt suficiente. Noi știm, orice, dvs. mergeți foarte mult prin raioane, discutați cu primarii și dacă o să-i întrebați cât costă un program sau un proiect de canalizare, o să vedeți că cifrele depășesc zeci de milioane. Pe primarul care spune că este împotriva Uniunii Europene, cetățenii trebuie să-l întrebe: „OK! Și cum faci mai departe, de unde vei aduce resurse, vei aduce resurse din Federația Rusă, vei aduce din altă parte?”. Să spună, că dacă spui A, trebuie să spui și B”, a declarat Andrei Spînu.

Totodată, ministrul a comentat promisiunile lui Ilan Șor care susține că e gata să ofere bani pentru a îmbunătăți viața în sate și orașe.

Acest personaj este liderul unei grupări criminale organizate, care a furat un miliard de dolari din țara asta. Toate promisiunile lui sunt niște minciuni din simplul motiv că unicul scop al acestui grup criminal organizat este revenirea la putere și furarea țării în continuare”, a mai declarat Spînu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.