VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Primul examen din sesiunea de bacalaureat va avea loc pe data de 2 iunie

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare precizează: proba de examen din cadrul examenului național de bacalaureat stabilită pentru data de 2 iunie 2023 se va desfășura conform orarului (Ordinul nr.975/2022), cu atragerea la muncă a personalului implicat, în condițiile Codului muncii al Republicii Moldova nr.154/2003.

Proba de examen va avea loc în 57 de centre de bacalaureat din țară, dintre care 24 sunt în municipiul Chișinău. 

La prima probă de bacalaureat sunt așteptați circa 4000 de candidați, dintre care peste 1500 vor susține examenul în Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.