VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primele medalii la Campionatul European Under 23 la Baku

Luptătorul de stil greco-roman Vitalie Eriomenco a cucerit medalia de argint la Campionatul European Under 23 de la Baku. În finala categoriei de greutate 63 kg, el a cedat cu 2-3 în fața reprezentantului gazdelor, azerul Ziya Babashov, transmite IPN.

Un alt azer l-a învins pe Alexandrin Guțu în semifinalele categoriei 77 kg, dar apoi elevul lui Roman Zgardan a dispus de rusul Ismail Barakhoev și s-a ales cu medalia de bronz.

La 55 kg, Leonid Moroz a fost învins în finala mică de rusul Adam Ulbashev. Astăzi, pentru medalia de bronz lor mai lupta Vasile Zabica (72 kg) și Alexandru Solovei (82 kg). Ei se vor duela cu italianul Giovanni Alessio, respectiv germanul Deni Nakaev.


Lotul național de greco-romane mai păstrează șanse la medalii la Campionatul European U-23, în concursul de greco-romane, prin Vasile Zabica (72 kg), Alexandru Solovei (82 kg) și Roman Balchivschii ( 97 kg). Sportivii vor disputa duelurile în recalificări în lupta pentru medalia de bronz în categoriile lor de greutate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.