VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primarul capitalei convoacă ședința CSE, în urma ploilor: „Vor fi alocate 2,5 milioane de lei pentru înlăturarea pagubelor”

Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) din capitală se convoacă miercuri, 10 august, în ședință pentru a evalua pagubele provocate de ploaia torențială de ieri. Un anunț în acest sens a fost făcut de către primarul capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

Membrii CSE vor discuta, în cadrul ședinței convocate de către primarul capitalei, despre alocarea, din fondul de rezervă, a circa 2,5 milioane de lei pentru înlăturarea pagubelor provocate de ploile abundente de marți, 9 august.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (IGSU), din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mariți, 9 august, 18 localități din raioanele Strășeni, Anenii Noi, Hâncești, UTAG Găgăuzia, Cantemir, Cimișlia, Leova, dar și municipiul Chișinău au rămas fără curent electric. În dimineața zilei de 10 august rămân parțial deconectate de la energia electrică 3 localități din raioanele UTAG Găgăuzia și Cantemir. Pentru restabilirea energiei electrice către consumatori în teren lucrează echipele specializate.

Citiți și: FOTO/ 18 localități din țară au rămas fără curent electric în urma ploii

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.