VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Prima vizită în teritoriu a noului ministru al Economiei. Alaiba: O să punem umărul ca să ajutăm oamenii de afaceri

Noul ministru al Economiei, Dumitru Alaiba, și-a început mandatul cu o vizită la Ștefan Vodă, unde a avut o întâlnire cu antreprenorii din regiune.

Mi-am început mandatul cu o vizită în teritoriu. Azi suntem la Ștefan Vodă. Am avut o discuție foarte bună cu antreprenorii din regiune.

Oamenii de afaceri sunt cei care și-au luat soarta în propriile mâini și își construiesc viața dezvoltându-și afacerile, creează locuri de muncă altora și aduc venituri statului. O să punem umărul ca să-i ajutăm cu tot ce este posibil”, a scris Alaiba.

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a fost numit miercuri, 16 noiembrie, în funcția de ministru al Economiei, după ce Sergiu Gaibu și-a dat demisia. 

Citește și: Promisiunile noului ministru al Economiei, Dumitru Alaiba: Lucrurile care se pot întâmpla peste o săptămână nu vor dura trei luni

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.