VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Prețul la benzină a ajuns sub 27 de lei, coborând astfel până la nivelul din luna aprilie

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale pentru 10 august. Potrivit ANRE, prețurile maximale la carburanți coboară până la nivelul acestora din luna aprilie.

Astfel, mâine, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu maximum 26 de lei și 79 de bani, în scădere cu 24 de bani. Motorina va costa 26 de lei și 25 bani, cu 23 bani mai puțin.

Potrivit ANRE, în rezultatul acestei diminuări, prețurile maximale la carburanți coboară până la nivelul acestora din luna aprilie, cumulând astfel o scădere continuă de 7,11 lei/litru pentru benzina COR 95 și 6,21 lei/litru pentru motorina standard.

Aceste evoluții se datorează micșorării cotațiilor Platts la produsele derivate din petrol de la bursele internaționale.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.