VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat și o femeie din Briceni vor fi judecați pentru contrabandă cu țigări și alcool din Ucraina, în valoare de peste 870 de mii de lei

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), oficiul Nord a trimis pe banca acuzaților un bărbat și o femeie din Briceni, după ce primul a introdus ilegal din Ucraina în Moldova țigări și alcool în valoare totală de peste 870 de mii de lei, iar femeia a oferit spațiu pentru depozitare a produselor.


Procurorii PCCOCS au început urmărirea penală în martie 2021. Oamenii legii au comunicat că infracțiunea s-a produs la intrarea în Moldova, în preajma satului Coteala din raionul Briceni. Învinuitul, un bărbat de 34 de ani nu a declarat la punctul de trecere a frontierii aproape 500 de mii de pachete de țigări cu filtru, precum și 100 de litri de alcool.

Potrivit Codului penal, infracțiunea comisă se pedepsește cu aplicarea amenzii în sumă de până la 275 de mii de lei sau cu închisoarea de până la 5 ani. Totuși, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale, cei doi, potrivit legii, se prevalează de prezumția nevinovăției.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.