VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Președintele Maia Sandu va efectua o vizită de lucru în Găgăuzia

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua mâine, 2 septembrie, o vizită de lucru în Găgăuzia.

Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de purtătoarea de cuvânt a Președinției, Sorina Ștefârță.

”La moment se lucrează la programul vizitei”, a precizat Ștefârță.

În timpul președinției sale, Maia Sandu a vizitat Găgăuzia o singură dată - pe 2 iulie 2021. Apoi șeful statului a avut o întâlnire închisă cu câțiva primari, la care nu au fost invitați bașcanul și președintele Adunării Populare a autonomiei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.