VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Președinta Sandu i-a înmânat distincția „Ordinul de Onoare” directorului Misiunii USAID, la sfârșitul mandatului acestuia

Președinta R. Moldova, Maia Sandu i-a înmânat distincția „Ordinul de Onoare” directorului Misiunii USAID, Scott Hocklander, la sfârșitul mandatului acestuia.

În semn de înaltă apreciere pentru contribuția personală adusă la consolidarea relațiilor de prietenie și bună colaborare moldo-americane, prin decret al Președintei Republicii Moldova, E.S. Scott Hocklander a fost decorat cu distincția „Ordinul de Onoare”.

Decretul semnat de către președinta Sandu:

Cu prilejul încheierii mandatului lui Hocklander, șefa statului și-a exprimat aprecierea pentru asistența USAID oferită țării noastre în gestionarea crizelor energetice, refugiaților și celei economice.

Președinta a mulțumit pentru ajutorul suplimentar anunțat recent de guvernul american, în valoare de 300 de milioane de dolari, pentru susținerea procesului de consolidare a rezilienței economice și a independenței energetice a  țării noastre.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.