VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președinta R. Moldova a discutat cu mai mulți oficiali, la Londra, despre securitatea regională

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit duminică, 18 septembrie, la Londra, cu Nadhim Zahawi, Cancelarul Ducatului de Lancaster, ministrul britanic pentru Egalitate și Relații Interguvernamentale. Oficialii au discutat despre securitatea regionala, și despre provocările cărora trebuie să le facă față R. Moldova și întreg continentul european din cauza războiului declanșat de Rusia în Ucraina.

Șefa statului a menționat că scopul autorităților de la Chișinău este să mențină pacea și stabilitatea în țară, și să asigure reziliența economiei și a cetățenilor în condițiile crizei energetice, tot mai accentuată odată cu apropierea iernii. La fel, interlocutorii au discutat posibilități de cooperare în domeniile energetic, pentru  combaterea dezinformării și a propagandei, reformarea justiției și lupta cu corupția.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.