VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președinta Parlamentului European vine în această săptămână la Chișinău

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola va efectua o vizită în Republica Moldova. Potrivit agendei oficialului european, pentru vineri, 11 noiembrie, Roberta Metsola are preconizate întrevederi cu oficialii moldoveni precum și un discurs în Parlamentul de la Chișinău.

„Întâlnire cu Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Conferință de presă comună cu Președintele Sandu. Discurs la ședința plenară specială a Parlamentului Moldovei. Întâlnire cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu. Întâlnire cu Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilita. Discuție la Primarie cu Tinerii la Europa Café”, se arată în agenda Președintei Parlamentului European, publicată pe site-ul Parlamentului European.

Menționăm că în această săptămână și Președinta Comisiei Europene (CE), Ursula von der Leyen va efectua o vizită în R. Moldova. Anunțul a fost făcut de șefa CE după o conversație telefonică cu președinta Maia Sandu.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.