VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președinta Georgiei a sosit la Chișinău cu prima cursă aeriană Tbilisi-Chișinău, lansată de „Air Moldova”

Compania aeriană Air Moldova a operat cu succes primul zbor între Republica Moldova și Republica Georgia. Președinta Georgiei, Salome Zourabichvili, a fost printre primii pasageri al zborului Tbilisi-Chișinău alegând să călătorească cu un avion de rută pentru vizita sa oficială în Republica Moldova.

Potrivit Air Moldova, evenimentul de lansare a avut loc în incinta Aeroportului Internațional Chișinău, la ghișeele de înregistrare, unde pasagerii au fost întâlniți cu muzică, dans, gustări și vin tradițional georgian.

La eveniment a fost prezent Ambasadorul Georgiei în Moldova, Levan Diasamidze, care a susținut decizia companiei aeriene de a lansa pentru prima dată în istoria țării noastre, zboruri directe spre/și din TBILISI.

Air Moldova operează în premieră pentru țara noastră zboruri spre/din TBILISI, din duminică, 16 octombrie 2022, cu o frecvență de 4 zboruri pe săptămână.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.