VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Presa ucraineană: Ramzan Kadîrov, în stare gravă la spital

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, se află internat în stare gravă la spital, anunță presa ucraineană cu referire la demnitari ai serviciilor de informații, care nu exclud că politicianul ar fi chiar în comă. Pe de altă parte, presa rusă a publicat poze și video cu Ramzan Kadîrov, care, aseară, a ieșit la o plimbare cu membri ai familiei sale.

Informația că liderul Ceceniei se află în stare gravă la spital a fost confirmată pentru jurnaliștii ucraineni de reprezentantul Serviciului de Informații al Ministerului Apărării de la Kiev, Andrei Iusov. Potrivit lui, starea de sănătate a lui Kadîrov s-ar fi înrăutățit brusc pe fundalul altor boli de care suferea.

Toate aceste informații sunt însă dezmințite de politicieni din anturajul lui Kadîrov, citați de instituțiile media afiliate Kremlinului. Consilierul liderului Ceceniei, Umar Daudov, a publicat aseară poze și imagini video cum Kadîrov a ieșit la o plimbare cu membrii familiei sale și prieteni.

”O plimbare de seară a încheiat cina frumoasă alături de familie”, a scris Daudov pe o rețea socială.

Informațiile despre înrăutățirea stării de sănătate a liderului Ceceniei au început să fie răspândite încă de la începutul acestui an. Publicația germană Bild a fost prima care a tras un semnal de alarmă, menționând că Ramzan Kadîrov a ratat discursul lui Putin de la Adunarea Federală a Federației Ruse din 21 februarie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.