VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mâine, de funeraliile lui Mircea Snegur, mai multe străzi vor fi închise

Mâine, când în Capitală vor avea loc mai multe acțiuni în cadrul funeraliilor primului președinte Mircea Snegur, mai multe străzi din centrul Capitalei vor fi închise, anunță Poliția Națională.

Potrivit IGP, între orele 10:00-11:00, circulația va fi suspendată pe bd.Ștefan cel Mare și Sfânt, pe porțiunea dintre străzile A. Pușkin și S. Lazo, și pe str. Maria Cebotari, între bd.Ștefan cel Mare și Sfânt și str. București. 

În intervalul orelor 13:00-14:00, va fi închis traficul rutier în perimetrul străzilor Maria Cebotari-31 August – Sfatul Țării – bd.Ștefan cel Mare și Sfânt și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – perimetrul străzilor Serghei Lazo – Ismail.

 De asemenea, între 13:30-14:00, circulația rutieră va fi sistată și pe str. Vasile Alecsandri,  în perimetrul Columna – A. Mateevici, iar pe str. A. Mateevici – perimetrul străzilor Bulgară și Vasile Alecsandri.

Poliția mai anunță că în intervalul orelor 10:00-18:00, parcarea în adiacentul Palatului Republicii va fi interzisă.

Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte cu stricteţe cerințele polițiștilor și să-și organizeze din timp rutele alternative de deplasare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.