VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Popescu pleacă la Bruxelles și Luxemburg: Voi promova agenda de integrare europeană a țării

Ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu, în perioada 13 – 14 octombrie, efectuează o vizită de lucru la Luxemburg și la Bruxelles.

Într-o postare pe o rețea de socializare, ministrul subliniază că în cadrul vizitei sale va promova agenda de integrare europeană a țării noastre.

Pe data de 13 octombrie, mă voi întâlni cu omologul meu luxemburghez Jean Asselborn cu care voi discuta agenda bilaterală de cooperare, integrarea europeană, procesul de reforme a țării noastre și situația regională în contextul războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei. De asemenea, la Luxemburg, voi avea o întrevedere cu Fernand Etgen, președintele Camerei deputaților.

La Bruxelles, pe 14 octombrie, voi discuta cu șeful diplomației europene Josep Borrell, înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politici de securitate. Totodată, voi aborda agenda de aderare europeană cu alți oficiali ai Consiliului, Comisiei și Serviciului European de Acțiune Externă al Uniunii Europene”, a anunțat Popescu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.