VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Polonia vine cu un nou mesaj de susținere pentru R. Moldova

Polonia va sprijini accelerarea procesului de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Asigurarea a primit-o ministrul de Externe, Mihai Popșoi, care s-a întâlnit cu șeful diplomației de la Varșovia, Radoslaw Sikorski.

„Am discutat și despre prioritățile președinției poloneze la Consiliul UE și la Grupul de la Vișegrad. Mi-am exprimat aprecierea pentru recenta declarație adoptată la reuniunea miniștrilor de externe de la Weimar, care a inclus un mesaj de sprijin pentru țara noastră. În cadrul întrevederii, am analizat oportunitățile de îmbunătățire a colaborării economice. La moment, avem investiții cu capital polonez în domenii importante, precum: IT, construcții, agricultură. Ne dorim ca mai multe companii poloneze să investească în Republica Moldova. De asemenea, am făcut un schimb de opinii despre importanța cooperării interparlamentare și în domeniul apărării, securitatea regională, amenințările hibride, etc”, se arată într-un mesaj al lui Mihai Popșoi.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.